• UTHENGSSKILT
    hjelper deres kunder med å finne frem

Uthengsskilt er det vanligste fellesnavnet for en type skilt som monteres i rett vinkel mot fasaden. Et uthengsskilt gir bedriften sjansen til å eksponere virksomheten mot gående og trafikanter på gatenivå eller i et kjøpsnært miljø. Et uthengsskilt kan utformes på en rekke ulike måter og forsynes med ulike typer belysning, slik at skiltene gjenspeiler og løfter deres varemerke på aller beste måte. Hos FocusNeo har vi hjulpet tusenvis av kunder, hele veien fra idé til riktig uthengsskilt.

FORDELER MED UTHENGSSKILT

  • Hjelper deres kunder med å finne frem
  • Styrker deres varemerke
  • Kostnadseffektive

UTHENGSSKILT – ENKLE Å VARIERE OG TILPASSE

Et uthengsskilt kan utformes på en rekke forskjellige måter og forsynes med ulike typer belysning.Dersom det handler om mindre tekster på gatenivå passer våre LPFLEX-skilt best. De har en finish som forbløffer selv de mest kritiske øyne, og er svært fleksible når det gjelder belysning.

Uthengsskilt kan til og med lages med enklere teknikk, og monteres uten belysning. En ofte brukt teknikk for uthengsskilt er å bruke en lyskasse som belyses innenfra med LED-teknologi. Selve fronten kan varieres på en rekke forskjellige måter, slik at ditt varemerke og identitet eksponeres på beste mulige måte. Dessuten gir LED-teknologien laveste mulige energiforbruk.

Våre erfarne prosjektledere og designere hjelper deg med å finne riktig uthengsskilt. Uansett hvordan logoen din ser ut, finner vi riktig følelse og løsning for deg. Se eksempel på ulike uthengsskilt nedenfor i bildegalleriet vårt.

Les mer

VI HJELPER DEG MED BYGGETILLATELSE OG KONSTRUKSJON

Hos FocusNeo har vi mer enn 50 års erfaring med prosjektledelse, design, konstruksjon og montering av skilt. Våre prisbelønte skiltdesignere hjelper hundrevis av kunder hvert år med profilering og med å finne riktig uttrykk for sine skilt. Uthengsskilt som plasseres på en fasade utendørs krever oftest byggetillatelse og en sikker konstruksjon som kan bære dem under alle værforhold. Vi hjelper deg med alle deler av prosessen, som håndtering av tillatelser og tegninger. Dessuten jobber vi alltid med komponenter og materialer av høyeste kvalitet, som lar varemerket ditt skinne år etter år.

Vi benytter oss av en utprøvd arbeidsmetode som sikrer en trygg leveranse. Ta kontakt med oss om du vil vite mer eller få et tilbud på prosjektet ditt.

Mindre

SPØR OSS

1 + 7 = ?

VIL DU VITE MER OM HVORDAN VI JOBBER MED SYNLIGHET OG KONSTRUKSJON ELLER AVTALE ET MØTE?