• PLATESKILT
    FOR ENKLE, TYDELIGE OG SYNLIGE BUDSKAP

Skiltenes hovedfunksjon er å vise deg veien i omgivelsene, men de styrker også ditt varemerke og får deg til å skille deg ut. Det finnes mange ulike behov, og FocusNeo tilbyr tilpassede skilt som passer til alle formål. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen til riktig skilt.

I utsatte miljøer som krever enkel og tydelig skilting kan plateskilt være det beste alternativet. Plateskilt er enklere skilt som oftest består av en aluminiumsplate som lakkeres i valgfri farge. De kan også utformes i plant format, og formes etter f.eks. en avrundet fasade og gis en rund, oval eller firkantet form. Tekster og logoer lages vanligvis av vinylfolie som påføres direkte på platen. Man kan til og med gravere eller påføre utskårne bokstaver for å få andre effekter.

Eventuell belysning på skiltene skjer med eksterne lyskilder, f.eks. et antall spotlights som plasseres på skiltets overkant for å få belysningen rettet mot budskapet.

Fordeler med plateskilt:

  • Kostnadseffektive
  • Bra for store overflater
  • Fleksible formater

Er du interessert i å se hvordan vi har hjulpet andre firmaer med unik skilting, kan du gjerne besøke galleriet vårt. Der finner du eksempler på plateskilt i alle størrelser fra mange ulike bransjer. Har du spørsmål eller vil vite mer, må du gjerne kontakte oss.

SPØR OSS

0 + 8 = ?

VIL DU VITE MER OM HVORDAN VI JOBBER MED SYNLIGHET OG KONSTRUKSJON ELLER AVTALE ET MØTE?