• TAKSKILT
    for synlighet uten sidestykke

Med et takskilt gir du bedriften din maksimal synlighet på langt hold, og profilerer bedriften din for alle trafikanter og forbipasserende. Et takskilt utformes vanligvis med belyste bokstavprofiler slik at skiltet gjenspeiler og løfter deres varemerke på beste mulige måte. Hos FocusNeo har vi hjulpet hundrevis av kunder, hele veien fra idé til riktig takskilt.

FORDELER MED TAKSKILT

  • Synlige på lang avstand
  • Hjelper deres kunder med å finne frem
  • Styrker varemerke og profil

TAKSKILT MED MAKSIMAL SYNLIGHET

Et takskilt kan utformes på en rekke forskjellige måter og forsynes med ulike typer belysning. Når vi jobber med tekst som skal vises på svært lang avstand, anbefaler vi frittstående bokstaver med akrylfront som belyses innenfra med LED-teknologi – dette skaper maksimal synlighet og laveste mulige energiforbruk.

Mange av våre kunder ber om takskilt med beste mulige synlighet. Med riktige forutsetninger kan vi sammen skape et landemerke som virkelig blir et blikkfang. Med årene har vi gjennomført mange prosjekter hvor takskilt har blitt et symbol for byen eller lokalt på stedet. Å komplettere et takskilt med en klokke eller rotering av takskiltet er effektive metoder for å maksimere synligheten. Se eksempler i vårt galleri nedenfor.

Våre erfarne prosjektledere og designere hjelper deg med å finne riktig takskilt. Uansett hvordan logotypen din ser ut, finner vi riktig følelse og løsning for deg.

Les mer

VI HJELPER DEG MED BYGGETILLATELSE OG KONSTRUKSJON

Hos FocusNeo har vi mer enn 50 års erfaring med prosjektledelse, design, konstruksjon og montering av skilt. Våre prisbelønte skiltdesignere hjelper hundrevis av kunder hvert år med profilering og med å finne riktig uttrykk for sine skilt. Takskilt krever alltid byggetillatelse og en sikker konstruksjon som kan bære dem under alle værforhold. Vi hjelper deg med alle deler av prosessen, som håndtering av tillatelser, konstruksjon og tegninger. Dessuten jobber vi alltid med komponenter og materialer av høyeste kvalitet, som lar varemerket ditt skinne år etter år.

Vi benytter oss av en utprøvd arbeidsmetode som sikrer en trygg leveranse. Ta kontakt med oss om du vil vite mer eller få et tilbud på prosjektet ditt.

Mindre

SPØR OSS

2 + 0 = ?

VIL DU VITE MER OM HVORDAN VI JOBBER MED SYNLIGHET OG KONSTRUKSJON ELLER AVTALE ET MØTE?