• SKILTMASTER
    for maximal synlighet

Skiltmaster brukes først og fremst for å eksponere og synliggjøre deres varemerke på veldig lang avstand. De hjelper kundene deres med å raskt se hvor dere er og kan finne frem til dere.

Et vanlig bruksområde for skiltmaster er synlighet rundt større motorveier. For mange bensinstasjoner, restauranter eller andre virksomheter kan en skiltmast man kan se på mange hundre meters avstand være helt avgjørende for at besøkende skal finne dere, og dermed også for virksomhetens fremgang.

For selve skiltet i skiltmasten bruker vi vanligvis en konstruksjon som består av en lyskasse som utstyres med LED-belysning for beste levetid og laveste vekt. Lyskassen utstyres deretter med en dukfront som eksponerer logoen eller motivet. Dukfronten gjør det enkelt å bytte budskap og utføre eventuell service på skiltet.

Les mer

SYNES DU IKKE, FINNES DU IKKE

For å få et vellykket skiltprosjekt er det svært viktig at skiltmasten får riktig størrelse og plasseres på riktig sted. For å finne den optimale plasseringen hjelper vi deg med siktanalyser, synlighetsberegninger, avstandsmålinger og posisjonering. Når plasseringene er klar tar vi vindtester og utarbeider kostruksjonstegninger for skilt, bærende konstruksjon, fester og fundament. Som helhetsleverandør hjelper vi dere hele veien, inkludert håndtering av tillatelser og kontroll for at du skal få et stabilt og sikkert skilt som man kan se på lang avstand. For å gi deg en tryggest mulig leveranse tilbyr vi alltid:

  • Bærende stål- og aluminiumskonstruksjoner i samsvar med EN1090-1
  • Kvalitetssikring av arbeidet i samsvar med ISO 9001:2008
  • Monteringsteam godkjente avdet enkelte lands lovverk
  • Monteringsteam godkjente av det enkelte landslovverk

Hos FocusNeo har vi lang erfaring med prosjektledelse, design, konstruksjon og montering av skiltmaster, og vi hjelper blant annet flere av Skandinavias ledende restaurantkjeder med profilering og maksimal synlighet. Om du vil vite mer om hvordan vi jobber, våre skilt eller ønsker å diskutere et kommende prosjekt, så må du gjerne kontakte oss.

Mindre

SPØR OSS

3 + 3 = ?

VIL DU VITE MER OM HVORDAN VI JOBBER MED SYNLIGHET OG KONSTRUKSJON ELLER AVTALE ET MØTE?