• PYLONER
    løfter din bedrift til nye høyder

Pyloner tiltrekker oppmerksomhet mot din bedrift. Riktig utformet kan tilpassede pyloner bidra til å øke besøket til bedriften din samt å kommunisere budskap om en eller flere leietakere i ett område. Våre tilpassede pyloner er svært populære når det gjelder å definere for eksempel shoppingområder, bedriftsparker, bilforhandlere, bensinstasjoner, restauranter, hotell og detaljhandlere.

PYLONER AV HØYESTE KVALITET

Pylonskilt har en kraftig og robust konstruksjon. De er som regel laget av stål og aluminium, og belyses med LED-teknologi for å markedsføre bedriften din 24 timer i døgnet. De kan lages en- eller flersidige, og vi hjelper deg med tilpassing av farge, størrelse og utseende for å løfte frem din bedriftsidentitet på beste mulige måte.

Alle våre pylonskilt er laget i premiumkvalitet for å fremme UV-resistens og holdbarhet. Vi kan komplettere pylonskiltene med digitale LED-displayer for å kunne kommunisere varierende budskap. 

Les mer

PRODUKSJON AV PYLONSKILT KREVER KUNNSKAP

For å få et vellykket skiltprosjekt er det svært viktig at et pylonskilt får riktig størrelse og plasseres på riktig sted. For å finne den optimale plasseringen hjelper vi deg med siktanalyser, synlighetsberegninger, avstandsmålinger og posisjonering. Når plasseringen er klar tar vi vindtester og utarbeider kostruksjonstegninger for skilt, bærende konstruksjon, fester og fundament. Vårt mål er at du skal få et stabilt og sikkert skilt som synes på lang avstand. For å gi deg tryggeste mulige leveranse tilbyr vi alltid:

  • Bærende stål- og aluminiumskonstruksjoner i samsvar med EN1090-1
  • Kvalitetssikring av arbeidet i samsvar med ISO 9001:2008
  • Monteringsteam godkjente av det enkelte lands lovverk
  • Monteringsteam godkjente av det enkelte lands lovverk

Hos FocusNeo har vi lang erfaring med prosjektledelse, design, konstruksjon og montering av pylonskilt, og vi hjelper blant annet flere av Skandinavias ledende restaurantkjeder med profilering og maksimal synlighet. Om du vil vite mer om hvordan vi jobber, våre skilt eller ønsker å diskutere et kommende prosjekt, så må du gjerne kontakte oss.

Mindre

SPØR OSS

1 + 3 = ?

VIL DU VITE MER OM HVORDAN VI JOBBER MED SYNLIGHET OG KONSTRUKSJON ELLER AVTALE ET MØTE?