• PYLONER OG SKILTMASTER
    tar ditt varemerke til nye højder

Om du vil at varemerket ditt skal synes på lenger avstand, pleier vi å anbefale bruk av pyloner og skiltmaster. Pyloner og skiltmaster hjelper deres kunder og besøkende med å identifisere dere og finne frem.

Felles for disse skiltene er at de er frittstående skilt som kan belyses innenfra, belyses utenfra eller være ubelyste, og at innfestingen vanligvis skjer i støpte betongfundamenter som graves ned under jorda. Pylonskilt brukes vanligvis for henvisning eller velkomstbudskap. Vanlige plasseringer for denne typen skilt er ved kontorinnganger eller bedriftsparker der mange logoer skal eksponeres på samme skilt. I galleriet nedenfor viser vi eksempler på ulike pyloner og skiltmaster som vi har bygget til ulike kunder. Du finner lignende eksempler for store skiltmaster under fanen Skiltmaster.

BYGGETILLATELSE OG SIKKER KONSTRUKSJON

Frittstående skilt utendørs krever vanligvis byggetillatelse samt en sikker og kraftig konstruksjon for at det skal bli stående under alle værforhold. Utførelsen kan ha uendelig mange variasjoner, og vi hjelper deg med å tilpasse skiltet ditt etter dine forutsetninger, behov og ønsker. 

Les mer

Hos FocusNeo har vi lang erfaring med prosjektledelse, design, konstruksjon og installasjon av pylonskilt og skiltmaster, og vi hjelper blant annet flere av Skandinavias ledende restaurantkjeder med profilering og maksimal synlighet.

Vårt mål er at du skal få et stabilt og sikkert skilt som synes på lang avstand. For å gi deg tryggeste mulige leveranse tilbyr vi alltid:

  • Bærende stål- og aluminiumskonstruksjoner i samsvar med EN1090-1
  • Kvalitetssikring av arbeidet i samsvar med ISO 9001:2008
  • Monteringsteam godkjente av det enkelte lands lovverk
  • Monteringsteam godkjente av det enkelte lands lovverk

Ta kontakt dersom du ønsker å vite mer om hvordan vi jobber med synlighet og konstruksjon, eller for å få et tilbud. Vi gleder oss til å høre fra deg! 

Mindre

VÅRE TJENESTER

SPØR OSS

2 + 6 = ?

VIL DU VITE MER OM HVORDAN VI JOBBER MED SYNLIGHET OG KONSTRUKSJON ELLER AVTALE ET MØTE?