• LYSKASSER
    unike løsninger som får varemerket ditt til å synes

Lyskasser, kasseskilt eller boksskilt – kjært barn har mange navn. Vi pleier å kalle skilttypen for lyskasser, siden skiltet består av en kasse med innerbelysning og en front som tilpasses deres profil og utstyres med deres logo eller et annet budskap. De klassiske og noe besværlige lyskassene fra 1970-tallet har for lenge siden blitt erstattet med teknologi og løsninger som får dem til å passe inn i dagens moderne miljøer.

LYSKASSER MED MODERNE LED-TEKNOLOGI

Den vanligste typen lyskasser er ensidige, men de kan også lages dobbeltsidige. Da vil de monteres som et såkalt uthengsskilt ut fra fasaden. De har tradisjonelt sett vært belyste med lysrør, men i dag belyser vi de fleste av lyskassene våre med LED-teknologi. LED-teknologi er betydelig med energisparende og har lenger levetid enn lysrøret, og kassen kan gjøres mye tynnere. Det finnes en rekke varianter for hvordan skiltets front kan utformes:

  • Foliert akryl
  • Lakkert plate med utskårne/utstikkende bokstaver
  • Trykket duk omlyskassen er svært stor
  • Form- eller vakuumpresset akryll

KOSTNADSEFFEKTIV OG FLEKSIBEL

Lyskasser kan brukes både innendørs og utendørs. Den enkle konstruksjonen fører til at produksjonskostnadene kan bli lavere enn når man produserer f.eks. profilbokstaver. 

Les mer

Når vi jobber med lyskasser i store serier kan vi til og med ta fram fronter som form- eller vakuumpresses i akrylplast. Skilttypen er svært fleksibel, og vi hjelper deg gjerne med å finne frem til riktig skilt med riktig utforming og riktig teknologi. I vårt galleri finner du mange eksempler på ulike lyskasser.

VI HJELPER DEG MED Å SYNES

Om en lyskasse skal plasseres utendørs kreves det som regel en bygningstillatelse og en sikker konstruksjon som holder stand under alle værforhold. Hos FocusNeo har vi mer enn 50 års erfaring med prosjektledelse, design, konstruksjon og Installasjon av lyskasser, og hvert år hjelper vi hundrevis av kunder med profilering og maksimal synlighet. Om du vil vite mer om hvordan vi hos Focus jobber med synlighet og konstruksjon eller få et tilbud på prosjektet ditt, må du gjerne ta kontakt.

Mindre

SPØR OSS

1 + 3 = ?

VIL DU VITE MER OM HVORDAN VI JOBBER MED SYNLIGHET OG KONSTRUKSJON ELLER AVTALE ET MØTE?