• LPFLEX
    LED-teknologi med perfeksjon

LPFLEX-teknikken brukes i våre mest eksklusive LED-skilt, og brukes først og fremst til skilt på gateplan eller innendørs, der det er viktig at skiltene er perfekte. Disse skiltene kan lages svært detaljerte og i alle tenkbare farger. De er lyssterke og utrolig jevne i lyset, selv ut i rammer og små hjørner.

Med LPFLEX-teknikken kan vi tilpasse belysningen etter alle behov og ønsker. Skiltene kan belyses fremover, bakover eller til siden. Vi har til og med laget skilt hvor diodene er helt synlige, og slik blir en integrert del av logotypen. LPFLEX kan til og med erstatte det klassiske neonet som lyskilde med likt uttrykk. Teknikken er utviklet av vårt tyske leverandør Maas&Roos AG i nært samarbeid med oss på FocusNeo.

TEKNIKK MED HØYESTE KVALITET

Ved produksjonen kvalitetstestes hver eneste lysdiode før bruk for å minimere risikoen for fargeskifting. Deretter plasseres lysdiodene i materialet og forsegles, noe som gjør profilene mer robuste og motstandsdyktige mot vær, vind og andre ytre påvirkninger. Bokstavprofilene tegnes av CAD-konstruktører som sikrer optimal lysspredning i bokstavprofilene slik at lyset når helt ut i ytterkantene og hjørnene, og garanterer et perfekt lysbilde. Lysdiodene i LPFLEX-skilt er av høyeste kvalitet, slik at alle skilt lyser med nøyaktig samme lys og med minste mulige lysdegradering over tid. 

Les mer

LPFLEX-skilt er svært tynne og er kun mellom 20 til 30 mm dype, noe som muliggjør en fleksibel installasjon. Teknikken gjør det mulig å belyse logotyper med svært tynn stolpebredde. En annen stor fordel med denne teknikken er at montering av skiltene kan utføres med click-in-teknikk, hvor alt av kabler skjules i veggen og bokstavene enkelt klikkes fast i veggen.

TEKNIKK MED TANKE PÅ MILJØET

LPFLEX-skiltene konstrueres med hensyn til miljøet. De inneholder ikke kvikksølv, i motsetning til klassiske neonrør eller lysrør, og har kun en tiendedel av strømforbruket sammenlignet med et tradisjonelt neonskilt. Dermed blir det ikke noe farlig avfall å håndtere ved nedmontering av skiltene.

Våre LPFLEX-skilte er våre mest eksklusive skilt, og kun fantasien setter grenser for hvordan skiltene kan brukes. I galleriet vårt viser vi noen eksempler på hvordan kundene våre bruker skiltene. Hos FocusNeo har vi lang erfaring med prosjektledelse, design, konstruksjon og montering av skilt og visuell kommunikasjon, og hvert år hjelper vi hundrevis av kunder med profilering og maksimal synlighet.

Mindre

SPØR OSS

2 + 5 = ?

VIL DU VITE MER OM HVORDAN VI JOBBER MED SYNLIGHET OG KONSTRUKSJON ELLER AVTALE ET MØTE?