• LED-BOKSTAVER
    profilering som gir synlighet uten sidestykke

Når man snakker om LED-bokstaver eller bokstavprofiler snakker man vanligvis om frittstående bokstaver som utstyres med LED-teknologi/lysdioder. Hver anordning med bokstaver har en individuell struktur og separat belysning, noe som resulterer i en synlig og tydelig eksponering. Teknologien er svært fleksibel, og kan produseres i store formater som blir synlige på veldig lang avstand.

Vi pleier å anbefale denne teknikken for utendørsskilting, men det finnes også andre bruksområder siden de i prinsippet kan monteres hvor som helst – fra utendørs tak- og fasademontering til innendørs over butikkinnganger eller på vegg. For innendørsmiljøer som stiller svært høye krav til finish, anbefaler vi å bruke en eksklusiv variant av LED-skilt som kalles LPFLEX.

GIR ET PROFESJONELT INNTRYKK

LED-bokstaver gir et svært profesjonelt inntrykk, og det finnes nesten ubegrensede muligheter når det gjelder uttrykk, farge og størrelse. Grunnet denne fleksibiliteten kan skiltene tilpasses nøyaktig til våre kunders behov. Siden de kan gjøres så stilrene har mange byer, bygningseiere og kjøpesentereiere innført krav om at bedriftsprofilering via fasadeskilt skal gjøres ved hjelp av profilbokstaver. 

Les mer

ENERGIEFFEKTIVE MED LANG LEVETID

LED-skilt har lang levetid og tåler støt og temperaturendringer mye bedre enn tradisjonelt neon. Det kreves dessuten knapt en tiendedel så mye strøm for å drifte et LED-skilt, sammenlignet med et neonskilt. LED-skilter muliggjør en svært fleksibel lyssetting, og skiltene kan belyses fremover, bakover eller på siden. Stammen til skiltene lages vanligvis i aluminium, og akryl gir skiltene fargen. Skiltene vi har laget for Konstfack er utstyrt med en spesiell teknikk som gjør at bokstavene er svarte på dagen og lyser hvitt fremover på kvelden og natten.

I galleriet vårt viser vi noen eksempler på hvordan kundene våre bruker skilt med LED-bokstaver. Hos FocusNeo har vi lang erfaring med prosjektledelse, design, konstruksjon og montering av LED-skilt, og hvert år hjelper vi hundrevis av kunder med profilering og maksimal synlighet. Om du vil vite mer om hvordan vi hos Focus jobber med synlighet og konstruksjon eller få et tilbud på prosjektet ditt, må du gjerne ta kontakt.

Mindre

SPØR OSS

6 + 2 = ?

VIL DU VITE MER OM HVORDAN VI JOBBER MED SYNLIGHET OG KONSTRUKSJON ELLER AVTALE ET MØTE?