• DUKSKILT
    fleksible løsninger for kreative kampanjer

Om du vil synes svært godt eller vil ha muligheten til å bytte motiv ofte, stilles det spesielle krav til skiltløsningen. Skiltene må ha riktig format uten å bli for tunge og risikere konstruksjonen de er monterte på. Dessuten skal det være kostnadseffektivt å trykke og bytte motiv. Våre løsninger med dukskilt består av en innerbelyst lyskasse der den vanlige akrylfronten erstattes med en spesialtilpasset spennduksfront med lav vekt og fantastisk evne til å slippe gjennom lys.

Dukene har ingen synlige biter, påvirkes ikke av temperaturforskjeller og inneholder ingen deler av plast som kan falle ned eller gå i stykker. Dukskilt produseres vanligvis av en kasse i aluminium som utstyres med LED-belysning, noe som både sparer energi og gir lang levetid. Kassen utstyres med en spesiallaget aluminiumsprofil, hvor man fester duken i ytterkanten med hjelp av en silikongummikant.

SKAPER ET ATTRAKTIVT INNENDØRSMILJØ

For eksempel for butikker er dukskilt en smart løsning, og kan dekke flere kommunikasjonsbehov. De hjelper deg med å skape et attraktivt butikkmiljø med klare, innerbelyste bilder og tilpassede budskap. 

Les mer

Skiltene er svært fleksible og kan tilpasses i ulike størrelser og formater. De er kun noen centimeter dype, og dermed lette å plassere og montere. Dukskilt er dessuten svært kostnadseffektive, ettersom kostnaden knyttet til å produsere nye duker for endrede motiver eller budskap er lav.

ENKELT Å BYTTE BUDSKAP

Motiv i et butikkmiljø må kanskje endres i løpet av kort tid, kanskje så ofte som fra uke til uke. Med dukskilt er det enkelt og raskt gjort å bytte ut fronten på aluminiumsprofilkassen, ettersom den har en silikongummikant som trykkes inn manuelt i aluminiumsprofilens ytterkant.

Vi Hos FocusNeo har mer enn 50 års erfaring med prosjektledelse, design, konstruksjon og installasjon av skilt og visuell kommunikasjon. Hvert år hjelper vi hundrevis av kunder med profilering og maksimal synlighet. Om du vil vite mer om hvordan vi hos Focus jobber eller få et tilbud på prosjektet ditt, må du gjerne ta kontakt. 

Mindre

SPØR OSS

1 + 0 = ?

VIL DU VITE MER OM HVORDAN VI JOBBER MED SYNLIGHET OG KONSTRUKSJON ELLER AVTALE ET MØTE?