• LED-SKILT
    med slående design og kvalitet

Lysrør og lyspærer hører fortiden til. I dag utstyres i prinsippet alle skilt med moderne LED-teknologi, dvs. lysdioder, som på en svært fleksibel måte monteres i alt fra bokstavprofiler til lyskasser. I dag finnes det også LED-varianter som erstatter det klassiske neonet som lyskilde med tilsvarende uttrykk. LED-skilt blir nesten vedlikeholdsfri, ettersom levetiden til lysdiodene er mye lenger enn med tradisjonell teknologi.

FORDELER MED LED-SKILT

Lysdioder er svært små komponenter, og de kan monteres på flere ulike måter. Derfor kan LED-skilt gjøres betydelig tynnere, og belysningen av skiltene blir mer fleksibel. Komplett med ulike teknikker kan skiltet utformes slik at det lyser fremover, bakover, til sidene eller på den måten som fremhever deres varemerke best.

Energieffektiviteten er betydelig høyere enn for tradisjonelle belysningskilder som lysrør, lyspærer og neon. Lysdioder gir mer lys per watt sammenlignet med både neon og lyspærer, og kan lett dimmes. Det kreves knapt en tiendedel så mye strøm for å drifte et LED-skilt, sammenlignet med et neon skilt. Dessuten har lysdiodene en svært lang holdbarhet og lav lysdegradering, dvs. tap i lysstyrke under levetiden.

Les mer

De fleste LED-skiltene utstyres med en fargesatt akrylfront, men selv selve lysdioden kan fargesettes for å skape ønskede lyseffekter.

LED-skilt blir mer holdbare siden lysdiodene tåler temperaturendringer, støt og vibrasjoner bedre enn andre lyskilder. De produserer også svært lite varme.

Lysdiodene gjør at lysspredningen blir bedre i skiltet, og reduserer risikoen for skygger og ujevnt lys. Dessuten inneholder ikke lysdioder kvikksølv som lysrør, neonrør og tradisjonelle lyspærer og det er bra for miljøet.

LED-SKILT FRA FOCUSNEO

Som kunde skal du være klar over at det er store kvalitetsforskjeller mellom ulike lysdioder og leverandører, og at det derfor også er store prisforskjeller. Hos FocusNeo jobber vi utelukkende med lysdioder av høy kvalitet fra utvalgte leverandører, for å gi deg de beste produktene. Fabrikkene våre kvalitetssikrerlysdiodene slik at alle skilt får nøyaktig samme lys og minste mulige lysdegradering over tid. Ved hjelp av detaljert informasjon kan vi erstatte en ødelagt lysdiode med nøyaktig samme lysverdi som ved den opprinnelige leveransen.

Skilt som utstyres med LED-teknologi er svært fleksible, og kan produseres i store formater som blir synlige på veldig lang avstand. Skiltene kan i prinsippet monteres hvor som helst – fra takmontering utendørs og på fasader, til innendørs over butikkinnganger eller på vegg. For skilt i innendørsmiljøer eller på gatenivå som stiller svært høye krav til finish, anbefaler vi å bruke en eksklusiv variant av LED-skilt som kalles LPFLEX.

Mindre

SPØR OSS

0 + 4 = ?

VIL DU VITE MER OM HVORDAN VI JOBBER MED SYNLIGHET OG KONSTRUKSJON ELLER AVTALE ET MØTE?