• HENVISNINGSSKILT
    styrker varemerket og gjør at deres besøkende finner frem

Å hjelpe kunder og besøkende å finne frem gir en bedre kundeopplevelse og styrker deres varemerke. Riktige henvisningsskilt skaper gjenkjenning og trygghet hos betrakteren, slik at han/hun kan orientere seg frem til riktig plass. Hos FocusNeo har vi lang erfaring med tilpassede henvisningsskilt, og vi kan hjelpe dere med riktige skilt og unike løsninger for nettopp deres bygninger og deres behov.

TYDELIGHET ER NØKKELEN – UANSETT VIRKSOMHET

Et henvisningsskilt kan være det første en betrakter ser hos virksomheten, og det siste man ser før man er på riktig plass. I butikken skaper henvisningsskilt tydelighet og øker salget, og i et offentlig miljø er de et must for at den besøkende skal finne frem. Derfor er det svært viktig at alle henvisningsskilt er lette å lese og tydelige å følge. Her hos FocusNeo hjelper vi deg med å finne den riktige skreddersydde løsningen som kan forandres med tiden etter hvert som nye behov oppstår i virksomheten. 

Les mer

LØSNINGER SOM FØLGER DERES GRAFISKE PROFIL

Vi utarbeider skreddersydde løsninger basert på designmaler og skiltprogram, og vi jobber med en rekke ulike fleksible modulløsninger. Hos FocusNeo har vi lang erfaring med levering av henvisningskilt i ulike utforminger og størrelser for mange bransjer og mange bruksområder. Vi hjelper deg med å få riktig skilt på riktig plass, athenvisningsskiltene følger bedriftens grafiske profil samt at de er tydelige og informative.

Er du interessert i å se hvordan vi har hjulpet andre firmaer med unik henvisningsskilting, kan du gjerne besøke galleriet vårt. Der finner du eksempler på henvisningsskilt i alle størrelser fra mange ulike bransjer. Har du spørsmål eller vil vite mer, må du gjerne kontakte oss.

Mindre

SPØR OSS

4 + 1 = ?

VIL DU VITE MER OM HVORDAN VI JOBBER MED SYNLIGHET OG KONSTRUKSJON ELLER AVTALE ET MØTE?