• FASADESKILT
    viser tydelig hvor dere finnes

Med et moderne og elegant fasadeskilt gir du bedriften din sjansen til skape et varig førsteinntrykk, maksimal synlighet og lar omgivelsene vite hvilken virksomhet som finnes i bygningen. Et fasadeskilt kan utformes på en rekke ulike måter og forsynes med ulike typer belysning, slik at skiltene gjenspeiler og løfter deres varemerke på aller beste måte. Hos FocusNeo har vi hjulpet tusenvis av kunder, hele veien fra idé til riktig fasadeskilt.

FORDELER MED FASADESKILT

  • Styrker deres varemerke
  • Hjelper deres kunder med å finne frem
  • Skaper en intern vi-følelse

KUNDETILPASSEDE FASADESKILT

Et fasadeskilt kan utformes på en rekke forskjellige måter og forsynes med ulike typer belysning. For store tekster som skal vises på svært lang avstand, anbefaler vi frittstående bokstaver med akrylfront som belyses innenfra med LED-teknologi – dette skaper maksimal synlighet og laveste mulige energiforbruk.

Dersom det handler om mindre tekster på gatenivå passer våre LPFLEX-skilt best. De har en finish som forbløffer selv de mest kritiske øyne, og er svært fleksible når det gjelder belysning. Se eksempler på både LPFLEX- og LED-skilter i bildegalleriet nedenfor. Fasadeskilt kan til og med lages med enklere teknikk, og monteres uten belysning.

Våre erfarne prosjektledere og designere hjelper deg med å finne riktig fasadeskilt. Uansett hvordan logotypen din ser ut, finner vi riktig følelse og løsning for deg.

Les mer

SPØR OSS OM FASADESKILTER

Hos FocusNeo har vi mer enn 50 års erfaring med prosjektledelse, design, konstruksjon og montering av skilt. Våre prisbelønte skiltdesignere hjelper hundrevis av kunder hvert år med profilering og med å finne riktig uttrykk for sine skilt. Fasadeskilt krever oftest byggetillatelse og en sikker konstruksjon som kan bære dem under alle værforhold. Vi hjelper deg med alle deler av prosessen, som håndtering av tillatelser og tegninger. Dessuten jobber vi alltid med komponenter og materialer av høyeste kvalitet, som lar varemerket ditt skinne år etter år.

Vi benytter oss av en utprøvd arbeidsmetode som sikrer en trygg leveranse. Ta kontakt med oss om du vil vite mer eller få et tilbud på prosjektet ditt.

Mindre

SPØR OSS

3 + 3 = ?

VIL DU VITE MER OM HVORDAN VI JOBBER MED SYNLIGHET OG KONSTRUKSJON ELLER AVTALE ET MØTE?