• SERVICE OG SUPPORT
  for et synlig varemerke – år etter år

Med egne montører og et eget service- og vedlikeholdsteam tar vi hånd om ditt varemerke slik at det fortsetter å lyse på beste mulige måte – år etter år. En av skiltenes viktigste funksjoner er å gjenspeile deres varemerke, og skiltene kan derfor gi en svært effektiv og god reklame for deres bedrift. Men skitt, vær, vind og annet sliter på skilt, og da må det få tilsyn. En serviceavtale som inneholder regelmessig rengjøring og service av dine nye skilt, gjør at de holder seg fine lenger. Vi utfører skiltservice på ødelagte eller skitne skilt. Du slipper å klatre, skru og bekymre deg for hvilke typer lysrør som brukes. Vi hjelper deg slik at skiltet ser ut som det er nytt, og leverer gamle lysrør og ødelagte komponenter til gjenvinning etter servicen. Du får dermed ikke bare et vakkert skilt, du gjør også miljøet en tjeneste.

SKILTSERVICE

 • Bytte av ødelagte lyskilder
 • Bytte av transformatorer, fronter eller kabler
 • Utbytte av lysrør til LED-belysning
 • Rengjøring av skitne skilt inngår alltid i vår skiltservice
 • Korrigering av skader
 • Sandblåsing og maling

Om skiltet ditt trenger en mer omfattende renovering, så er vi her for deg. Vi renoverer ofte gamle skilt som trenger et mer omfattende ansiktsløft, og bytter ut lyskilder, kabler og transformatorer. Slitne lakkerte deler males opp eller lakkeres på nytt. 

Les mer

Eldre lysskilt er ofte utstyrt med neon eller lysrør. Disse lyskildene har høyt energiforbruk og er ikke spesielt miljøvennlige. I dag er de fleste lyskilder utrustet med lysemitterende dioder, såkalt LED-teknologi, som kan redusere energiforbruket med opptil 90 %. I dag kan selv klassiske neonskilt byttes ut med LED-teknologi, som gir skiltet ditt samme utseende og følelse som tidligere.

Vi hjelper deg med å redusere strømregningen din ved å bytte ut lyskilden i dine gamle skilt til moderne LED-teknologi. Ved hjelp av en såkalt LED-konvertering får lyskilden i skiltene dine bedre holdbarhet, og totalt sett betydelig lavere vedlikeholdskostnader.

Vi finnes i hele Norden, klare til å ta hånd om ditt varemerke. kontaktossi dag for omgående service.

Mindre

EGEN NETTBUTIKK

Som en tjeneste til våre avtalekunder tilbyr vi tilgang til en egen nettbutikk. I butikken kan registrerte medlemmer handle fra sitt eget forutbestemte tilbud av produkter og tjenester innen skilt og visuell kommunikasjon. Skilt, folie, uthengsskilt, fasadeseil og andre profilmaterialer eller booking av service. Dere velger selv hvilke produkter og tjenester dere vil få tilbudt – vi ordner resten.
 • Bedre kontroll over kostnader og innkjøpsrutiner.
 • Samlet tilbud
 • Én leverandør – én pris
Ta kontakt med oss i dag om du vil vite mer.