PROFILSKILTING TIL MALL OF SCANDINAVIA

Focus har levert utvendig og innvending profilskilting til nyåpnede Mall of Scandinavia, og i galleriet nedenfor viser vi eksempler på profilskiltingen som inngikk i leveransen.

I november 2015 åpnet Unibail Rodamcos nye flaggskip Mall of Scandinavia i Solna utenfor Stockholm, et av Nordens største kjøpesentre.Focus leverte all utvendig profilskilting til kjøpesenteret, herunder ca 15 større skilt, parkeringsskilting samt via søsterselskapet Focus Electronic selv en enorm LED-skjerm med den aller nyeste LED-teknologien. Skjermen er 41 meter bred og 13 meter høy, noe som gir totalt 525 kvadratmeter – den hittil største i Europa. Skjermen brukes til budskap i bevegelse, både for kjøpesenterets egen informasjon og for eksterne kommersielle budskap, som for nærværende selges av Visual Art. I tillegg leverte vi innvendig skilting til kjøpesenteret samt til over 20 av butikkene, blant annet til Victoria’s Secret, Icha Icha, Dunkin’ Donuts, Espresso House, Cervera, Inglot, Illum Bolighus, Thomas Sabo, Volt, Vigårda, Salt, Panduro, Oscar Jacobson, Life og flere. Vær på utkikk etter et kommende galleri der vi viser eksempler på butikkskilting som vi har levert til Mall of Scandinavia.

Konstruksjon av monumentskilt på Stjärntorget. Nedenfor er bilder av det ferdige skiltet i glass. På kveldstid er skiltet innvendig belyst i skiftende farger.

Inngangsskilting til garasjen på Mall of Scandinavia.

Til slutt noen eksempler på innvendig profilskilting. De fleste skiltene er laget av LPFLEX, som er vår mest eksklusive LED-teknikk og oppfyller de høye kravene til finish for innendørsmiljøer.

Lekker profilskilting på hvelvet speilglass.

Takhengt henvisningsskilt i LPFlex.

Vi har tidligere fortalt om våre andre store prosjekter hvor vi har hjulpet ulike kjøpesentre med deres profilskilting. Les gjerne om hvordan vi har samarbeidet med Täby kjøpesenter. Om du vil vite mer om skiltingen vår til Mall of Scandinavia eller har spørsmål rundt ditt eget skiltprosjekt, så må du gjerne ta kontakt med oss.