• MONTASJE
    med perfeksjon

Egne erfarne montasjeteam

For å garantere sikker montasje av dine nye skilt, jobber vi først og fremst med våre egne montasjeteam i Norden. Denne prosedyren tilfører våre prosjekter overlegen kvalitet og sørger for at montasjene oppfyller våre høye kvalitetskrav. Våre montasjeteam er sertifiserte for arbeid i høyden . Vi bruker en egenutviklet monteringshåndbok og dokumenterer alt vårt arbeid i samsvar med vår kvalitetssertifisering ISO 9001. Alt for en profesjonell montering og for at du som kunde skal føle deg trygg og sikker med leveransen din.

Les mer

Samarbeidspartnere for omfattende prosjekter

For mer omfattende prosjekt i Norden benytter vi oss også av noen utvalgte samarbeidspartnere. Disse partnerne har lang erfaring innen både montasje og service, og har naturligvis alle kvalifikasjoner og tillatelser for å sikre en profesjonell montering. For prosjekter som går utenfor Norden er vi stolte over å være en del av et globalt nettverk av montasjepartnere som kan håndtere større prosjekter på alle kontinenter.

Samordnede montasjer

Alle montasjer utføres som et viktig ledd i vår arbeidsmetode FocusRoadmap. Montasjer styres sentralt via vårt prosjekthåndteringssystem SignE, hvor du som kunde har muligheten til å logge på og følge montasjene. I et stort tidsbegrenset prosjekt med mange plasser og delprosjekter involvert, kan dette være nøkkelen til et vellykket sluttresultat.

Mindre