• HOTELL OG RESTAURANT
    utvendig skilting som skaper en unik identitet

I hotell- og restaurantbransjen er det ofte de små detaljene som utgjør den store forskjellen. For den store restaurantkjeden kan synligheten på avstand være avgjørende i forhold til konkurrenten, men for hotellet eller den lille eksklusive restauranten er riktig “følelse” ved inngangen og lokalene av største betydning for å skape et slående inntrykk. Med lang og bred erfaring med profilering av hotell og restauranter, skiltdesign og innredningsdekor, er FocusNeo den perfekte samarbeidspartneren for din skilting og visuelle kommunikasjon, både innvendig og utvendig.

Vi har sett en økning på 30 % siden de nye skiltene kom opp.

Andreas Pieplow, krögare Restaurang Skeppsbron 2

Våre prisbelønte skiltdesignere gir dere riktig karakter

I vårt tegnekontor jobber Skandinavias meste kreative og prisbelønte skiltdesignere med formål om å designe og lage unike tilpassede skilt som passer perfekt for deres profil. I mange år har vi samarbeidet med noen av verdens største varemerker i hotell- og restaurantbransjen, som McDonald’s, KFC og Burger King, samt ledende nordiske kjeder som Espresso House og Scandic Hotels. Kunder som alle er opptatte av at deres identitet og kommunikasjon er konsekvent og har høy kvalitet.

Les mer

Våre større kjedekunder i hotell- og restaurantbransjen setter størst pris på våre tjenester som helhetsleverandør innen skilt og visuell kommunikasjon. Vi har kunnskap og erfaring innen prosjektledelse, konstruksjon og montering, samt ressursene for å håndtere større nybyggprosjekter og omprofilering av eksisterende lokasjoner.

For en mindre aktør er synlighet og skiltenes evne til å gjenspeile hotellets eller restaurantens karakter og varemerke enda mer betydningsfullt. Etter å ha hørt på deres behov, visjoner og ønsker, velger vi med største omhu ut materialer og teknikk som tilpasses etter restaurantens atmosfære, bygningens karakter og omgivende miljø. Riktig skilt på riktig plass kan gi virksomheten din en stor økning i antall besøkende og et løft i salgstallene.

Mindre

Det vi tilbyr

FocusNeo tilbyr forskjellige typer skilt og visuell kommunikasjon for hotell og restauranter, for eksempel:

  • Inn- og utvendig skilting
  • Fasadeelementer
  • Belysning
  • Pyloner
  • Folier

Avtal et møte med oss i dag om du vil vite mer.