• FIRMASKILT
    skaper et unikt førsteinntrykk

Et firmaskilt skal formidle et varig førsteinntrykk, skape gjenkjenning av varemerket og hjelpe kundene med å finne veien dit.

Firmaskiltet skal gjenspeile varemerket, og innebærer dermed mye mer enn bare firmaets navn eller logotype. Varemerket er helheten – personligheten som har vurderinger, ideer og holdninger til omverdenen. Et velrennomert varemerke er som en karismatisk person, en du kjenner igjen fra gang til gang. Varemerket og dermed også firmaskiltet har blitt et av firmaets viktigste tilganger.

”Vi valgte FocusNeo fordi vi visste at de alltid leverer skiltløsninger av høy kvalitet.Vi er svært fornøyde med resultatet, og gleder oss enda mer til å flytte til et kontor som kan imøtekomme vår fortsatte ekspansjon.”

Tomas Järund, markedssjef Serneke Group AB

Lang erfaring med firmaskilting

Hos FocusNeo har vi hjulpet våre kunder med unike tilpassede firmaskilt i mer enn 50 år.Vi tilbyr firmaskilt av alle varianter, og jobber med høyeste kvalitet i alle komponenter. Vi tilpasser ditt firmaskilt etter unike forutsetninger som plass, logotype og formål krever.Logotypen utformes i en tredimensjonal form og tilføres dybde. Til dette tilfører vi komponenter som farge, materiale og ulike belysningsteknikker for å finne det optimale skiltet.Målet vårt er å lage et skilt som oppfyller alle krav og som overgår dine forventninger.

Les mer

Vår erfaring, kunnskap om dine behov og din bransje, våre tekniske løsninger og vår gjennomtenkte design er faktorene som styrker ditt varemerke og får det til å synes. Om du vil vite mer om hvordan vi jobber, finner du mer informasjon under Vår arbeidsmetode.

Firmaskilt inkluderer ikke bare det store skiltet på fasaden, men også store deler av firmaets profilering.Vi hjelper dere med mange typer visuell kommunikasjon, som for eksempel henvisningsskilt, bildekor og ulike typer dekorelementer.Alt for å veilede våre kunder riktig og styrke deres varemerke.

Er du interessert i å se hvordan vi har hjulpet andre firmaer med unik firmaskilting, kan du gjerne besøke galleriet vårt. Der finner du eksempler på firmaskilt i alle størrelser fra mange ulike bransjer. Har du spørsmål eller vil vite mer, må du gjerne kontakte oss via skjemaet nederst på siden.

Mindre