LED-display brukes til digitale skjermer i storformat, både innendørs og utendørs. I løpet av de siste årene har kostnaden for LED-display blitt betraktelig redusert, og produsentene har utviklet en tettere pikselhøyde for å muliggjøre svært tydelig grafikk i stort format.

LED-DISPLAY TILPASSES ETTER DERES BEHOV

Vårt nordiske klima stiller høye krav til teknologien i digitale storbildeskjermer. LED-display for utendørsbruk må være lyse nok til å være synlige selv i sterkt solskinn. Dessuten må de tåle svært kalde temperaturer på vinterstid.

Alle våre LED-display tilpasses til miljøet de skal plasseres i. Displayene kommer i moduler, og tilpasses i størrelse og format etter plasseringen. Betraktelsesavstanden er spesielt viktig, dvs. hvilken avstand skjermen skal sees fra, ettersom kostnaden øker jo høyere oppløsning skjermen må ha. LED-display kan bygges i svært store størrelser og er mer enn lyse nok til å konkurrere med solen, derfor er LED den optimale teknologien for store utendørsskjermer.

LED-teknologien er også robust og energieffektiv sammenlignet med andre løsninger, så selv for mindre applikasjoner er LED et bedre valg siden den er lyssterk, robust og har lavt strømforbruk. LED har også mettede farger, og finnes nå med en tett pikselpitch som gir svært tydelig grafikk, og som i de fleste tilfeller kan erstatte LCD-videovegger for f.eks. innendørsskilt.

VI LEVERER RIKTIG PRODUKT TIL ALLE PROSJEKT

Hos Focus leter vi alltid etter den optimale tekniske løsningen for hvert eneste prosjekt. Vi jobber med kundetilpassede løsninger i skreddersydd format med verdensledende teknikk som tåler det nordiske klimaet. 

Les mer


Våre løsninger fungerer både innendørs og utendørs, i store formater eller bare litt større enn en vanlig TV-skjerm. Skjermer som tilpasses i forhold til f.eks. betraktelsesavstand, lysforhold, plassering, servicemuligheter og en rekke andre omgivende faktorer. Vi bruker teknikk som håndterer all programvare på markedet, og arbeidet vårt er kvalitetssertifisert i samsvar med ISO 9001: 2008.

VÅRE TJENESTER INNEN DIGITAL SIGNAGE

  • Prosjektledelse
  • Befaring
  • Dialog med gårdeiere
  • Håndtering av søknad til Plan og Bygg
  • Logistikk
  • Tidsplan
  • Dokumentasjon
  • Kvalitetssikring
  • Service og vedlikehold

Om du vil vite mer om hvordan vi jobber, våre LED-display eller ønsker å diskutere et kommende prosjekt, så må du gjerne kontakte oss.

Mindre

SPØR OSS

2 + 2 = ?

VIL DU VITE MER OM HVORDAN VI JOBBER MED SYNLIGHET OG KONSTRUKSJON ELLER AVTALE ET MØTE?

REFERANSEPROSJEKT