• VINDUSDEKOR
    både funksjon og inspirasjon

Vindusdekor brukes vanligvis for å dekorere utstillingsvinduer i butikk, på kontor eller i innendørsmiljøer. De kan brukes som kontrastmarkeringer og innsynsbeskyttelse til kontoret eller en fin innramming til butikkvinduene, for ulike informasjonsformål eller for å skape effekter i ulike former. Med riktig belysning er det i tillegg mulig å skape spennende dag- og natteffekter.

VI TAR DEG HELE VEIEN

Vindusdekor kan brukes for permanente budskap i flere år, eller for midlertidige kampanjer. Uansett hva behovet ditt er, så er målet vårt at kommunikasjonen din skal bli så effektiv som mulig. Vi utarbeider designforslag og presenterer tydelige skisser slik at du kan se hva slags sluttresultat du kan forvente deg. Etter godkjent originalarbeid går det videre til våre underleverandører for trykk og montering. Vårt trykk- og monteringsnettverk dekker hele det nordiske markedet.

Les mer

Vi bruker vanligvis vindusdekor som produseres av folie og vinyl i høyeste kvalitet fra f.eks. Avery eller 3M. Materialene fra disse leverandørene har høy kvalitet, er fleksible, slitesterke og lette å montere, noe som sparer både tid og penger i et større prosjekt.

BEHOVET STYRER VALG AV VINDUSDEKOR

Vindusdekor kan brukes til flere ulike formål, og materialet kan være tett, transparent, hullete eller gjennomsiktig. Fortell hvilke behov du har, så hjelper vi deg med å finne riktig materiale og løsning. Hos FocusNeo er målet vårt å skape en helhet der deres varemerke synliggjøres og tydeliggjøres med skilt og annen visuell kommunikasjon for å skape et attraktivt og levende miljø. Vi vil skape et arbeidsmiljø som sender riktige signaler til kunder og ansatte. Det gjør vi gjennom kundetilpassede løsninger hvor vi kan hjelpe til i alle aspekter av prosessen, fra idé og design til produksjon og montering.

Mindre

DET VI TILBYR

Hos FocusNeo tilbyr vi en one-stop-shop-løsning for eksempelvis bedrifter og gårdeiere for koordinering og gjennomføring av profilering av butikker, lokaler, kontor og boliger. Personalet vårt har spesialkompetanse innen prosjektledelse, produksjon, grafisk design og montering. Vårt nettverk av kvalifiserte montører er geografisk spredt ut over hele Norden, noe som sikrer en rask og effektiv jobb med garantert kvalitet. Vi kan til og med ha materiale på lager for effektiv håndtering.

Om du vil vite mer om hvordan vi hos Focus jobber med synlighet, visuell kommunikasjon og konstruksjon eller få et tilbud på prosjektet ditt, må du gjerne ta kontakt.

SPØR OSS

3 + 3 = ?

VIL DU VITE MER OM HVORDAN VI JOBBER MED SYNLIGHET OG KONSTRUKSJON ELLER AVTALE ET MØTE?