• UTVENDIG DEKOR
    løfter deres varemerke

Utvendig dekor brukes vanligvis for å profilere bedriften eller virksomheten i det absolutte nærmiljøet eller i andre offentlige sammenhenger. Med utvendig dekor mener vi først og fremst midlertidige budskapsbærere som f.eks. fasadeseil, banner og flagg, men vi kan til og med hjelpe dere med faste installasjoner som for eksempel markiser.

VI TAR DEG HELE VEIEN

Utendørsdekor hjelper dere med varemerkebyggende profilering eller midlertidige kampanjer. Uansett hva behovet ditt er, så er målet vårt at kommunikasjonen din skal bli så effektiv som mulig. Vi utarbeider designforslag og presenterer tydelige skisser slik at du kan se hva slags sluttresultat du kan forvente deg. Etter godkjent originalarbeid går det videre til våre underleverandører for trykk og montering. Vårt produksjons- og monteringsnettverk dekker hele det nordiske markedet.

Som avtalekunde har dere muligheten til å handle produkter fra et eget sortiment i en nettbutikk. Vi hjelper dere med utarbeidelsen av et utvalg av profilprodukter eller deres grafiske profil, som registrerte brukere siden kan handle fra nettbutikken. Det gir en felles profil utad, samt fullstendig kontroll over kostnadene.

Les mer

STYRKER DERES VAREMERKE

Våre produkter for utvendig dekor hjelper dere med å styrke deres varemerke. Hos FocusNeo er målet vårt å skape en helhet der deres varemerke synliggjøres og tydeliggjøres med skilt og annen visuell kommunikasjon for å skape et attraktivt og levende miljø. Vi vil skape et arbeidsmiljø som sender riktige signaler til kunder og ansatte. Det gjør vi gjennom kundetilpassede løsninger hvor vi kan hjelpe til i alle aspekter av prosessen, fra idé og design til produksjon og montering.

Mindre

HVA VI TILBYR

Hos FocusNeo tilbyr vi en one-stop-shop-løsning for eksempelvis bedrifter og boligeiere for koordinering og gjennomføring av profilering av butikker, lokaler, kontor og boliger. Personalet vårt har spesialkompetanse innen prosjektledelse, produksjon, grafisk design og montering. Vårt nettverk av kvalifiserte montører er geografisk spredt over hele Norden, noe som sikrer en rask og effektiv jobb med garantert kvalitet. Vi kan til og med ha materiale på lager for effektiv håndtering.

SPØR OSS

0 + 4 = ?

VIL DU VITE MER OM HVORDAN VI JOBBER MED SYNLIGHET OG KONSTRUKSJON ELLER AVTALE ET MØTE?