• INNVENDIG DEKOR
    skaper et levende og attraktivt miljø

Innvendig dekor brukes til å dekorere innendørsmiljøer på kontor eller i butikker, for ulike informasjonsformål eller for å skape ulike romeffekter. For midlertidige budskap er det vanlig å bruke dukskilt, dvs. rammer med dukfronter du lett kan bytte ut innholdet på. Folieringer passer i alle typer miljøer – innvendige og utvendige samt både klassiske og moderne. Foliedekor kan naturligvis påføres på vegger, men også med fordel på gulv, i tak, på dører, trapper, resepsjonsdisker, butikkasser eller andre steder. Kun fantasien setter grenser!

VI TAR DEG HELE VEIEN

Veggdekor og annen innredningsdekor kan brukes for permanente budskap i flere år, eller for midlertidige kampanjer. Uansett hva behovet ditt er, så er målet vårt at kommunikasjonen din skal bli så effektiv som mulig. Vi utarbeider designforslag og presenterer tydelige skisser slik at du kan se hva slags sluttresultat du kan forvente deg. Etter godkjent originalarbeid går det videre til våre underleverandører for produksjon og montering. Vårt produksjons- og monteringsnettverk dekker hele det nordiske markedet.

Vi bruker vanlig innredningsdekor som produseres av folie i høyeste kvalitet fra f.eks. Avery eller 3M. Materialene fra disse leverandørene har høy kvalitet, er fleksible, slitesterke og er lette å montere. Dekoren kan til og med fjernes uten å legge igjen spor på underliggende materialer. 

Les mer

UENDELIGE VARIASJONER

Innvendig dekor og folie brukes ofte som en unik utsmykning, og er et bra alternativ til maling og vanlig tapet. Hos FocusNeo er målet vårt å skape en helhet der deres varemerke synliggjøres og tydeliggjøres med skilt og annen visuell kommunikasjon for å skape et attraktivt og levende miljø. Vi vil skape et arbeidsmiljø som sender riktige signaler til kunder og ansatte. Det gjør vi det hjelp av kundetilpassede løsninger hvor vi kan hjelpe til i alle aspekter av prosessen, fra idé og design til produksjon og montering.

Mindre

DET VI TILBYR

Hos FocusNeo tilbyr vi en one-stop-shop-løsning for eksempelvis bedrifter og boligeiere for koordinering og gjennomføring av profilering av butikker, lokaler, kontor og eiendommer. Personalet vårt har spesialkompetanse innen prosjektledelse, produksjon, grafisk design og montering. Vårt nettverk av kvalifiserte montører er geografisk spredt over hele Norden, noe som sikrer en rask og effektiv jobb med garantert kvalitet. Vi kan til og med ha materiale på lager for effektiv håndtering.

SPØR OSS

1 + 7 = ?

VIL DU VITE MER OM HVORDAN VI JOBBER MED SYNLIGHET OG KONSTRUKSJON ELLER AVTALE ET MØTE?