• PRINTDEKOR
    helheten i deres visuelle kommunikasjon

I over 50 år har FocusNeo hjulpet kunder med å bli med synlige og tydeligere med effektive og kundetilpassede skilt. Riktige skilt styrker varemerket, ønsker kunder og besøkende velkommen og viser dem riktig vei. Vi gir dere en helhet i deres visuelle kommunikasjon med riktig printdekor på kontor og i butikk.

Hos FocusNeo tilbyr vi skreddersydde og tilpassede tjenester og løsninger for bedriftsprofilering og butikkommunikasjon. Med vår erfaring, kompetanse innen prosjektledelse samt system for håndtering av visuell kommunikasjon kan du spare og effektivisere den mest dyrebare ressursen – tiden.

VÅR EKSPERTISE TAR DERE VIDERE

Vi takker gjerne ja til utfordringen med å finne nye spennende grafiske løsninger som passer til deres unike varemerke og stil. Vi er svært stolte av prosjektene vi har jobbet med, og vi elsker å samarbeide med våre kunder og oppdragsgivere for å gi dem de aller beste løsningene innen printdekor som veggdekor, vindusdekor, selvklebende dekorog kontrastmarkeringer.

Les mer

For at dere skal få en løsning som er perfekt tilpasset deres virksomhet, gjennomfører vi først en behovsanalyse basert på deres krav og ønsker. Deretter skreddersyr vi en løsning som gir best økonomi, effektivitet og kommunikasjon..

HVORFOR DET ER VIKTIG MED RIKTIG DEKOR PÅ ARBEIDSPLASSEN

Voksne tilbringer omtrent en tredjedel av livet på arbeidsplassen sin. Det betyr at et gjennomtenkt kontormiljø skal få folk til å føle seg komfortable,inspirerendeog levende. En bedrift med en gjennomtenkt innredning kommer trolig til å ha bedre arbeidsmoral og høyere tilfredshet blant sine medarbeidere. Om et miljø er pent, rent, komfortabelt og lyst vil bedriftens varemerke med verdier, oppdrag og mål kommuniseres på en enkel og tydelig måte. Noen av de store fordelene med innvendig dekor på arbeidsplassen er:

– Bedre kjennskap til varemerket
– Forbedret kundegjenkjennelse
– være unik i forhold til dine konkurrenter
– Virksomheten verdsettes i høyere grad av både investorer og partnere
– Høyere medarbeiderengasjement og tilfredshet
– Økt produktivitet
– Verdier, visjon og oppdrag vil tydeliggjøres

Om du vil vite mer om hvordan vi jobber, våre tjenester og produkter innen dekor eller ønsker å diskutere et kommende prosjekt, så må du gjerne kontakte oss.

Mindre

SPØR OSS

4 + 1 = ?

VIL DU VITE MER OM HVORDAN VI JOBBER MED SYNLIGHET OG KONSTRUKSJON ELLER AVTALE ET MØTE?