• BILDEKOR
    markedsføring på hjul

Kjøretøyparken er ikke bare transportmidler. Kjøretøyene kan forvandles til en kostnadseffektiv rullende kommunikasjonskanal. Med riktig kjøretøysdekor kan dere eksponere bedriften og produktene for tusenvis av kunder – hver eneste dag. En mobil reklameplass for bedriften din med stor potensiell rekkevidde, midt ute blant folk i byen og den perfekte måten å nå dine potensielle kunder på. En tiltalende kjøretøydekor løfter varemerket og viser kunder og leverandører at dere finnes.

VI TAR DEG HELE VEIEN

Kjøretøysdekor kan brukes for permanente budskap i flere år, eller for midlertidige kampanjer. Uansett hva behovet ditt er, så er målet vårt at kommunikasjonen din skal bli så effektiv som mulig. Vi utarbeider designforslag og presenterer tydelige skisser slik at du kan se hva slags sluttresultat du kan forvente deg. Etter godkjent originalarbeid går det videre til våre underleverandører for trykk og montering. Vårt trykk- og monteringsnettverk dekker hele det nordiske markedet.

DET VI TILBYR

Hos FocusNeo tilbyr vi en one-stop-shop-løsning for eiere av store kjøretøyparker slik at de kan koordinere og gjennomføre profilering av alle sine kjøretøy. Personalet vårt har spesialkompetanse innen logistikk, prosjektledelse, produksjon, grafisk design og montering. Vårt nettverk av kvalifiserte montører er geografisk spredt over hele Norden, noe som sikrer en rask og effektiv jobb med garantert kvalitet.

FocusNeo er en helhetsleverandør av skilt og visuell kommunikasjon med mer enn 50 års erfaring med å utarbeide designideer for skilt og kommunikasjonsflater på butikker, kontorer, kjøretøy, vinduer og fasader.

Om du vil vite mer om hvordan vi hos Focus jobber med visuell kommunikasjon eller få et tilbud på prosjektet ditt, må du gjerne ta kontakt.

SPØR OSS

0 + 1 = ?

VIL DU VITE MER OM HVORDAN VI JOBBER MED SYNLIGHET OG KONSTRUKSJON ELLER AVTALE ET MØTE?