• DEKOR
    skaper helhet for deres varemerke

Dekor er en stor og viktig del av varemerkeprofilering, og inkluderer alt fra bildekor til fasadeseil og folie på vinduer, vegger, tapeter, gulv, bilder osv. Bruksområdet for dekor er uendelig, og det er bare fantasien som setter grenser. Vi har løsninger som oppfyller det meste av bedriftens dekorbehov.

DEKOR STYRKER VAREMERKET

Dekor brukes først og fremst for å forsterke varemerkeidentiteten. Det hjelper kundene deres med å gjenkjenne dere, finne frem i lokalene deres og bygger til og med varemerket internt blant eget personale.

Riktige skilt styrker varemerket, ønsker kunder og besøkende velkommen og viser dem riktig vei. Vi gir dere en helhet i deres visuelle kommunikasjon med riktig dekor på kjøretøy, kontor og i butikk.

Kjøretøyparken er ikke bare transportmidler. Kjøretøyene kan forvandles til en kostnadseffektiv rullende kommunikasjonskanal. Med riktig kjøretøysdekor kan dere eksponere bedriften og produktene for tusenvis av kunder – hver eneste dag.

Innvendigdekor brukes til å dekorere innendørsmiljøer på kontor eller i butikker, for ulike informasjonsformål eller for å skape ulike romeffekter.

Utvendigdekor brukes vanligvis for å profilere bedriften eller virksomheten i det absolutte nærmiljøet eller i andre offentlige sammenhenger. Med utvendigdekor tenker vi som regel på mer midlertidige brudskapsbærere som f.eks. fasadeseil, bannere og flagg.

Vindusdekor brukes vanligvis for å dekorere utstillingsvinduer i butikk, på kontor eller i innendørsmiljøer. Kontrastmarkeringer og innsynsbeskyttelse til kontoret eller en fin innramming til butikkvinduene, for ulike informasjonsformål eller for å skape effekter.

Les mer

SLIK HJELPER VI DERE

Hos FocusNeo tilbyr vi en one-stop-shop-løsning for bedrifter, detaljhandelskjeder oggårdeiere for koordinering og gjennomføring av profilering av kjøretøy, butikker, lokaler, kontor og eiendommer. Personalet vårt har spesialkompetanse innen prosjektledelse, produksjon, grafisk design og montering. Vårt nettverk av kvalifiserte montører er geografisk spredt over hele Norden, noe som sikrer en rask og effektiv jobb med garantert kvalitet. Vi kan til og med ha materiale på lager for effektiv håndtering.

Mindre

SPØR OSS

2 + 5 = ?

VIL DU VITE MER OM HVORDAN VI PÅ FOCUS JOBBER MED SYNLIGHET OG KONSTRUKSJON, ELLER FÅ ET TILBUD PÅ PROSJEKTET DITT?